Софтуер

EasyPOS Restaurant

EasyPOS Ресторант е софтуерен продукт, предназначен за обслужване на работния процес в големи и малки ресторанти, кафенета, пицарии, коктейл-барове и други. Има възможност за работа на повече от едно работно място (два и повече компютъра) с един фискален принтер. Позволява работа на едно работно място от името на повече от една фирми. Програмата поддържа масово разпространените фискални принтери, ЕКАФП и EPOS принтери.

EasyPOS Shop

EasyPOS Магазин е програмен продукт, който служи за управление и контрол на търговски обекти, магазини, малки и големи супермаркети. Продуктът е оптимизиран е за работа с баркод, поддържа клиентски дисплей, връзка с фискални принтери, ЕКАФП и EPOS принтери, везни, етикиращи принтери

POS Mobile

POS Mobile е система, предназначена за разносна търговия, отдалечени заявки на място при клиента и за извършване на отдалечени доставки и ревизии, които се осъществяват чрез преносимо устройство с вграден баркод четец. Могат да се извършват моментни справки за наличностите на артикулите в склада. Удобен за работа както за малки, така и за големи търговски обекти.

Work Time Control

Work Time Control представлява софтуер за изграждане и интегриране на системи за контрол на достъпа и контрол на работно време за офиси, предприятия, заводи и бизнес сгради. Системата предлага възможност да се следи отработеното време на служителите в реално време и извеждане на справки по дати.